Top
Light My Fire Diverse Grandpa's Firegrill - Grijs
  • Light My Fire Diverse Grandpa's Firegrill - Grijs
15,95
per Stuk

Verkooppunten
Meer info: € 15,95 A.S. Adventure

Light My Fire Diverse Grandpa's Firegrill - Grijs

Omschrijving
Grandpa's FireGrill is een super handig hebbeding voor iedereen die houdt van grillen boven een kampvuur. Alles wat je verder nodig hebt is een stevige stok van ongeveer een vinger dik.
Dit slim ontwikkelde product van Light My Fire is veelzijdiger dan je denkt. De 'pootjes' die de FireGrill fixeren op een stok kan je ook gebruiken om hem te blokkeren als hij open staat. Op die manier klapt de FireGrill niet meer dubbel en kan je deze ook als een horizontaal rooster gebruiken.
Ook de vorm is niet toevallig gekozen. Als je deze Grandpa's FireGrill toevouwt met de pootjes aan de binnenkant (zoals hij verpakt zit), dan kan je hem perfect opbergen in de Bowl en Plate van Light My Fire zoals je deze vindt in de LunchKit of de MealKit. Ideaal!
Kortom een fascinerend en compact product om al jouw kampvuur ervaringen te verbeteren en je outdoor cooking skills naar een hoger niveau te tillen. Een kleine forel klaarmaken• Groenten grillen• De perfecte kampvuur croque bereiden• De mogelijkheden zijn eindeloos. Buiten smaakt toch alles beter!
Het Zweedse merk Light My Fire ontwikkelt unieke, doordachte, kwalitatieve outdoor producten waarbij design, kleur en functionaliteit centraal staan. Dit maakt van Light My Fire jouw metgezel in zowel de stad als in de natuur, op je werk en op reis, tijdens een picknick en tijdens een trektocht. Meer info ...


Dit product wordt niet door ons geleverd.
Bekijk de verkooppunten of klik op "Meer info" om direct naar het product te gaan.
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code