Top
Jack Wolfskin Slaapzak 4 In 1 Blanket - Blauw
  • Jack Wolfskin Slaapzak 4 In 1 Blanket - Blauw
99,95
per Stuk

Verkooppunten
Meer info: € 99,95 A.S. Adventure

Jack Wolfskin Slaapzak 4 In 1 Blanket - Blauw

Omschrijving
Huttenwandeling, tentvakantie, alleen onderweg of met zijn tweeën - onze 4-in-1 BLANKET is de geraffineerde oplossing voor elke trip. We hebben de dekenslaapzak gecombineerd met een liner, die zich heel gemakkelijk laat afritsen.
Gebruik je hem als klassieke dekenslaapzak, dan dient de liner als bescherming en hoef je de slaapzak veel minder vaak te wassen. Tijdens huttentochten gebruik je gewoon alleen de liner - als slaapzak voor in de hut. Klap je de 4-IN-1 BLANKET +5 open als deken, dan heb je een zomerse slaapzak voor twee: In koelere nachten leg je de liner onder, zodat je onder de warme deken ligt. Draai je het geheel om, lig je comfortabel op de deken en word je enkel bedekt door de lichte liner - luchtig slapen in warme nachten.
De zomerslaapzak is gevuld met onze MICROGUARD-wattering - warm, ongevoelig voor vocht en onderhoudsvriendelijk. Voor koele nachten klap je de warmtekraag naar binnen, als het warm is, vouw je hem gewoon naar buiten weg. In de optie als dubbele slaapzak dient hij als tweede hoofdkussen. Meer info ...


Dit product wordt niet door ons geleverd.
Bekijk de verkooppunten of klik op "Meer info" om direct naar het product te gaan.
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code